Natuursteen thijs

Over ons

Natuursteen Thijs is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1963 in Rijkhoven.

In 1990 verhuisde het atelier naar KMO zone de Spelver in Bilzen. Daar groeide het bedrijf in korte tijd uit tot een van de toonaangevende natuursteenbedrijven van de regio en daarbuiten. Met moderne computergestuurde CNC machines en zeer bekwame vaklui kan elke klus met de grootste nauwkeurigheid gerealiseerd worden.

In ons atelier wordt natuursteen, composiet of keramiek verwerkt tot de mooiste realisaties: van eenvoudige dorpels en omlijstingen tot design tafels of volledige badkamerinrichting. Onze professionele en gedreven vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking en plaatsing.

Ondanks de nieuwste machines is er nog steeds plaats voor de ambacht en echte passie voor natuursteen: beitel en hamer zijn dus nooit ver uit de buurt in ons werkatelier.

Tevens is Wilfried eigenaar van IGI nv Indian Granite Import . Dit is een importfirma van natuursteen van India. Momenteel wordt er ook veel rechtstreeks geïmporteerd van China.

Activiteiten daarvan zijn Grafmonumenten , tegels en platen alsook

tuinartikelen.

Onze werkwijze :

  • Wij luisteren naar uw wensen, helpen met professionele advies en goede uitleg
  • Wij zoeken de mooiste stenen die bij uw interieur en budget passen
  • Wij zorgen voor volledige uitvoering : van opmeting tot plaatsing, alles gebeurt door vakbekwame mensen met de nodige ervaring

 

Vergeet dus niet om een kijkje te nemen in onze showroom indien u bouwt of renoveert. Wij zorgen voor een goede ontvangst en offerte op maat!